Adatvédelem

Ha igénybe veszi a ZIMBO Húsipari Kft. interneten elérhető tartalmát, azzal az alábbi feltételeket is elfogadja:

Jótállás / garancia / linkek

A weboldalakon található információkat a ZIMBO Húsipari Kft. folyamatosan ellenőrzi és frissíti. Minden igyekezet ellenére előfordulhat azonban, hogy az adatok időközben változnak, ezért a rendelkezésre bocsájtott információk aktualitásáért, helyességéért és maradéktalan terjedelméért nem vállalunk garanciát. Ugyanez érvényes azokra a weboldalakra is, amelyek ezen kapcsolat útján érhetők el.

Szerzői jog

Copyright 2006. Minden jog fenntartva. Minden szöveg, kép és grafika szerzői jog védelem alatt áll. Ezek nem változtathatók, nem másolhatók sem kereskedelmi sem további felhasználás céljából. Ez nem csak a ZIMBO Húsipari Kft. által létrehozott tartalmakra vagy képekre vonatkozik, hanem a harmadik fél által rendelkezésre bocsájtott és a weboldalon megjelentetett képekre és információkra is. A képek és a tartalom bármiféle feldolgozásához, sokszorosításához, terjesztéséhez és/vagy nyilvánosságra bocsátásához minden esetben a ZIMBO Perbál Húsipari Kft. előzetes írásbeli jóváhagyása szükséges.

Márkák

Az oldalon felhasznált minden márka a ZIMBO Húsipari Kft. tulajdona. valamennyi márka, logó és ismertető jegy használata harmadik fél számára szigorúan tilos!

Biztonság

A ZIMBO Húsipari Kft. minden, részére továbbított adatot bizalmasan kezel, harmadik fél számára semmilyen körülmények között nem adja ki azokat.